Friday, June 17, 2011

TODAY IS DAMIA 1ST BIRTHDAY !!!

Assalamualaikum and salam Jumaat..

Selamat menyambut Ulang Tahun PERTAMA cinta hati kami NUR DAMIA BT MUHAMAD SHAIFUL ANUAR..doa ibu dan ayah moga Damia jadi anak yg baik dan jgn degil2 ek..Semoga Allah sentiasa lindungi Damia di dunia dan akhirat..

kek pinjam en.google dulu hikhikk..

Sorry ibu dan ayah xleh bt besday party lg..dah janji dgn nenek nak celebrate kat kg next week..Ari ni kt simple2 je lah ek..


Cepat masa berlalu kan..tak sangka ari ni my baby Damia dah setahun.. dah jadi kanak2 riang not baby girl lagi :-).. 

16 comments:

nuwairani ismail said...

happy birthday damia...be a good girl, ok!

Wanieyra said...

Happy Birthday Damia!!!!

Mama Hawa/Mama Nani said...

Happy Birthday to Nur Damia!!!

Zaliedana said...

Assalm yana,happy bufday utk damia yg comey,moga membesar jadi anak yg solehah,berjaya dunia akhirat..

AZLITA AZIZ said...

alo.. alo... comelnya... lama dah tak pegang budak kecik... rindu rasa.. ni kalau akak dapat ni abis lah dipicit2 hihi..

Happy Birthday Damia.. nanti jadi good girl ye! sayang mama sayang dady ye!...

* yana boleh ke?? tak menyusahkan yana ke?? akak takut menyusahkan aje... nanti akak msg ye!

Hafizah Mohamad said...

hepi besday damia...moga jadi anak yang solehah k...wah dah setahun dah yer...kejap jer yer dah setahun...

Mas said...

hapy birthday buat damia...
moga menjadi anak yg solehah dan menjadi insan berjaya dunia dan akhirat..

Mas said...

happy besday damia :)

YANA SHAIFUL said...

Nani: tq..=)

YANA SHAIFUL said...

K.Ira: tq..:=)

YANA SHAIFUL said...

Tq mama :-)

YANA SHAIFUL said...

zaliedana: amiinn..tq =)

YANA SHAIFUL said...

Kak Ita: Tq..picit je kak..damia ni dh mkin degil hehee..

bleh je kak..x nyusah pun..nnt msg yee :-)

YANA SHAIFUL said...

K.fiza: Tq kak..tul tu kak..kejap jee dh setahun..;-)

YANA SHAIFUL said...

K.Mas: Tq K.mas..amiin..

YANA SHAIFUL said...

Mas: tq =)