Monday, June 13, 2011

Cahaya Cinta Kami~x larat nak masak :-)

Assalamualaikum and slamat petang..ari ni xde n3 masak2 yee..malasnya nak masuk dapur..bz dgn keje luar..semalam kuar umah blk dh lewat mlm..xsmpt nk tgk AF final hikhikk..and pagi ni kuar lagi..baru je blk..esk pagi may be kuar lagi..keje tak setle g..maknanya dapur tak berasap laa..hehee..

Tadi kami mkn kat luar jee..mlm ni cari mkn kat pasar mlm je lah..malas nk buka esbox hehee..ptg ni juz nak n3 pic my baby yg dh mkin membesar and makin byk ragamnyaa..cam tak caya my baby dah nak setahun..tgk gelagat dia tadi rasa cam nak nangis jee..nangis gembira coz dia membesar dgn sihat dan cergas..InsyaAllah..Ibu dan Ayah sentiasa doakan Damia sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT..Ibu dan Ayah sayang Damia.. Mmuahh!






Cahaya Cinta Kami..NUR DAMIA ♥♥♥

4 comments:

Wattie said...

Salam,
Comelnyaaaa cinta hati Yana....semuga jd anak yg terbaik buat Mama ya Damia

Hafizah Mohamad said...

Semoga Damia menjadi anak yang solehah...sekarang ni x terasa masa berjalan dengan pantas...tgk2 anak dah boleh berlari dah...tapi kenangan membesarkan diaorg tu kadang2 buat kita senyum sendiri...he he he

YANA SHAIFUL said...

K.wattie: Wksalam..Amminn..tq kak..

YANA SHAIFUL said...

K.Fiza: Betul tu kak..yana rs br je damia kuar tgk dunia..xsangka dh setahun rupanyaa dia skg.. ;-)