Tuesday, February 28, 2012

ALHAMDULILLAH..dah 12 minggu ^_^

Assalamualaikum..hmm..tarik nafas kejap..dah 2 bulan jari jemari ini x menari atas keyboard..xtau macam mana nak mula..ngeee..mungkin ada tertanya2 ke mana yana menghilang..buat teman2 yg masih igt pada yana sebenarnya yana xhilang pun tapi yana dah terkena virus Kak Mas Duniaku ^_^..Alhamdulillah..skg ni dah 12 minggu..Yana still xsihat lagi..duk pening, loya and badan pun xbertenaga maklum je lah..makan pun xselera lagi..

InsyaAllah yana akan jaga diri and kandungan ni sebaiknya..tak mau lagi sejarah berulang..tau jer pregnant ari tu terus yana teringat masa pregnant kat Damia 2 taun lepas and tibe jer perasaan takut menyelubungi diri..Damia lahir xcukup bulan..kecik jer dia masa tuu..Yana terpaksa bersalin awal coz byk komplikasi berlaku..Doktor nasihat kan bersalin awal sebelum jadi apa2 kat ibu dan juga baby tapi Alhamdulillah Allah permudahkan proses bersalin..

Terima kasih pada semua teman2 yg mengucapkan tahniah kat fb..rindu u ollss..InsyaAllah Yana akan kembali lagi..skg ni kita gantung periuk dulu ekksss..doakan yana and baby sentiasa dilindungi oleh Allah SWT..Amiinnn..smpai bertemu lagiii :-)

11 comments:

rahel said...

Salam Yana...
ow..patut la lama menyepi..rupa2nya ada yang terjadi..hehehe...
Semoga Yana dan baby sentiasa sihat..jaga diri baek2 tau...makan kena jaga gak..

tun_telani said...

kak yanaaa!!!!!!!!!!!! winduuu!!!! alhamdulillah, dh lepas 1st trimester ye, semoga both of you kekal sihat iA..

EmbunRosaliza said...

Assalam yana, tahniah buat yana n hb, jaga diri baik2 ya. Akk tau dari ct ari tu lagi

chikadakbiru said...

salam yana.....tahniah jaga kandungan baik2..semoga virus itu tersebar kat saya plak kihkhikhikih

Gee® said...

waaa...tahniah Yana... semoga baik2 belaka ibu & anaknya...

Iera Daniera said...

wah yeke. tahniah kak yana. nak jadik kakak da damia :) jaga diri, semoga semuanya dipermudahkan. amin..

Chik Mimi said...

salam yana
Tahniah take care

AZLINA said...

Assalamualaikum Yana...Tahniah dari akak kerana x lama lg si comel Damia akan dpt adik. Jaga diri & kandungan baik2 sepanjang kehamilan ini ya..:))

Chekgu Azrine said...

Tahniah ye

Amie said...

Tahniah Yana. Tumpang gembira buat Yana, jaga diri dan jaga kesihatan ye, jangan buat kerja berat atau angkat yang berat2...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

tahniah =)
tumpang gembira..

jemput ramai2 ke blog saya ya?
http://dieranadieraulalaaa.blogspot.com/ =) tq