Sunday, November 27, 2011

HAPPY 1ST ANNIVERSARY DUNIA CINTA KAMI ^_^


En.Google punyer :-)
Assalamualaikum dan selamat malam semua..Alhamdulillah hari ni 26 Nov 2011 genap setahun usia Dunia Cinta Kami..Di sinilah segalanya bermula..Tiada perkara yang paling indah kerana dapat berkongsi ilmu dunia masakan dengan blogger2 yang lain..Bermula dgn 0 tapi hari ini Alhamdulillah..Yana semakin lincah di dapur..Namun begitu still lagi nak belajar..baru jer dapat sijil..InsyaAllah..atas sokongan dan dorongan kawan2 semua taun depan dipanjangkan usia dapat pulak diploma hihiii..

Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang sudi menjadi kawan Yana di alam maya ini..Tak lupa juga pada follower yang sudi memfolo yana serta silent reader..luv uols very much..Semoga kehadiran Yana diterima..Diri ini sekadar ingin mencari ilmu masakan..bukan untuk menyakiti sesiapa yg berkaitan :=)

8 comments:

quinnie said...

tahniah..dah setahun ye..bila bukak blog ni lagi bertambah rajin memasak rasanya..hehhe..ilmu pun bertambah...kan yana...hehehe...

salam maal hijrah buat yana sekeluarga..:)

Amie said...

tahniah Yana... sama-samalah kita memeriahkan dunia masakan tanahair...

K.Nor said...

tahniah yana dan dunia cinta kami.. semoga terus berkarya dgn lebih hebat lagi :)

AZLITA AZIZ said...

Tahniah dari Ita di Masam Manis..
Selamat Ulang Tahun Dunia Cinta Kami

tun_telani said...

kak yana!! happy blog-anniversary ^^ semoga terus ligat didapur =)

rahel said...

Tahniah dari dapur RAHEL masak apa?
selamta ulang tahun blog dunia cinta kami...teruskan..

Wattie said...

Salam Maal Hijrah dan hepi anniversary Yana, semuga terus maju

Ayu said...

Happy 1st blogversary to Dunia cinta kami!!!
Semuga more to come dengan recipe2 yang menarik ya..