Wednesday, May 30, 2012

DOUBLE CHOCOLATE SHAKE..layan ^_^

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..bersua lagi kita..cuaca panas sangat hari ni..biasanya kat Kepala Batas ni hujan turun dgn lebatnya tengah2 malam hingga subuh..Tengah hari hingga petang memang terasa bahang kepanasanya..selalu jer kena mandi nak hilangkan tahap kepanasan nii ^^

Jom kita hilangkan dahaga dengan Double Chocolate Shake yang lemak berkrim disukai rmai ^^..yana selalu buat utk en.hubby tercinta..dia mmg suka sgt klu yang berperisa cekelet..skg ni dah jadi kesukaan damia pulak..yana kureng skit klu cekelet tapi klu yang berberries memang xkan tolak..suka sangat rasa masam manisnya ^^..Sebelum tu mintak izin sekali lagi yer kak Sue yana share kat sini untuk kesekian kalinyaa ^_^


DOUBLE CHOCOLATE SHAKE

Kisar 1 cawan ( 250 ml ) susu coklat sejuk bersama 4 scoop ice cream perisa coklat  di dalam pengisar sehingga halus.
Tuangkan di dalam gelas dan hiaskan dengan coklat yang diparut.
Sedia untuk dinikmati ~

Selamat Mencuba :-)

5 comments:

Zaliedana said...

Assalam yana,nmpk yg da ceklat nih terus laju jer smp,hehe..erm dpt segelas sempoi sgt time panas2 gini..
Psttt nmpk pasta lasagna kat blkang tuh,hehect dah 2bln beli yg san remo cam nih gak,tapi lasagna xjadi2 g,last2 g pizza hut n domino order,hehe..

Yana hepi anibesari yg ke 3 ya yana n hb,moga kekal bhgia hingga hujung nyawa..Erm wat kek special ke rini yana,hehe..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

woww!! syedapppp!!

tun_telani said...

kak yana.. mmg menggoda betul... dh laa tun tgh diet x minum air manis skrg nih.. huhu.. terliur wehh..

ps: word verification arini sgt susah :( kalau x yana remove word verification ni, tun blh send komen dgn pantasnya.. hihi

Amie said...

Aduiii Yana cayangggg... slurrp..sluurrrppp!

quinnie said...

aduii sedapnya...sini walaupun dah 2 hari hujan..tapi waktu siang..mak ai panasnya membahang...hehehhe

happy anniversary utk yana n hb..moga jodoh berkekalan dan bahagia didunia dan akhirat..:)