Thursday, May 5, 2011

GIVEAWAY FROM MOSCOW MISZLULLABY.COM

GIVEAWAY FROM MOSCOW MISZLULLABY.COM



Assalamualaikum..buka je blog tadi tibe plak ada keje tambahan but tq untuk k.bee coz sudi tag and bg keje nii hehee..1st time join GA nii..hrp2 dpt lah hadiah spesel dari moscow tuu :-)


Kna buat cepat2 ni sebelum my baby jaga..so, sape2 je bleh join GA nii tapi ada syarat lee.. bkn susah pun..nak tau syaratnyaa..juz lawat umah MISZLULLABY yee..


Bab yang paling susah nak buat..kna tag mengetag hehee..tapi tak pe..akan ku mengetag jua..nasib baik 5 jee..dan mari kita tengok siapa yang kena and sudi2 lah bt keje umah lebih ari nii yeee :-)


K.ATIE- azatiesayang
K.FIZA- Fizasham
IRA- Daniera


Siap sudah keje K.Bee bg..:-)

6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yana..makasih Tag k.atie yer...

Wattie said...

Assalamualaikum Yana,
Selamat Hari Ibu ya...

Bee said...

yana, baguih sungguh ibu damia nih!!!

YANA SHAIFUL said...

K.ATIE : wksalam..sama2

YANA SHAIFUL said...

K.WATTIE: TQ..slamat hari ibu jugak..

YANA SHAIFUL said...

K.BEE: tq..ibu damia alwayz baguih..hehehee