Saturday, June 30, 2012

SAJE SAJE XDE KEJE ^_^

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..Hari ni xde n3 masak masak yer..tibe jer rasa nak gantung periuk kuali belanga untuk 2 3 hari nii..badan dah keletihan..dah tibe masanya 'KOT' nk slow down sikit aktiviti masak memasak..nak rest sambil usap2 perut yang dah makin maju dengan jayanya ke depan hikhiiikk..Alhamdulillah..dah masuk 29 minggu..kejap jer masa berlalu kan ^_^

Hari ni just n3 saje2 my little princess yang dah pandai menyelongkar dapur ibu..huhuu..yang ni kejadian beberapa hari lepas masa ibu tengah solat..hmm..ibu terlupa nak simpan tupperware tepung..maka tanpa segan silu dan penuh hati2 budak tecik yang dah lama geram dengan tepung ibu ni terus menjalankan aktivitinya....................^_^ 

kita gaul rata tepung dulu yerrr puan2 ^_^
mcm xcukup tepung jer niiii
eeeii..rimaslah rambut niii
hmm..dh ok kot ^_^
okess ibu..DONE!!

~~~~ SAYANG ANAK IBU :D

5 comments:

Amie said...

ooowhhh comelnya dia.... cubit pipi dia sikit Yana, bagi dia nangesss...

Sari Yusa Ibrahim said...

hehehe... kalau anak akak dulu... bedak. Sebab zaman tu akak nak minat simpan tepung, hihi

rahel said...

Uwaa..kacau tepung banyak2 ye...

Nuwairani Ismail said...

like mother like daughter sungguh la damia ni.mewarisi bakat2 ibu dalam bidang masak memasak. pasni leh tolong masakkan untuk auntie nani pulak ye.

quinnie said...

hehehe..comel je dia duk main tepung...kekeke...jenuh mak dia nak kena bersihkan balik...hehhehe