Monday, April 15, 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY " Saja-saja nak bagi hadiah.."

Assalamualaikum dan salam sejahtera ^__^


Malam ni merajinkan diri update blog semata2 nak join GA Kak Liza dari Sweet Lizahanum..Harap2 ada laaa rezeki ^__^

Hmm..kalau citer pasal hadiah dari insan tersayam of kos kita suka yang teramat..senyum sampai ke telinga kalau dapat..xkisah lah hadiah tu murah ke mahal ke..janji beliau bagi dan paling best kalau dapat hadiah idaman kalbu kan..betul2 suprise ^^

Okess..ini laa hadiah idaman yana buat masa sekarang nih..PIE MAKER..yana suka sangat makan pie..so. kalau ada maker macam nih tiap2 ari yana buat kot ^^..dah lama bagi hint kat en.Laling tersayang tapi dia buat do no jer..cian kita kan..agaknya dia nak bg time aniversary kot tak pun besday nnt ~ ayat nak sedapkan hati je nih kuikuii~ ekceli bkn dia buat do no tapi bini dia ni banyak sangat yang berkehendak hihiii


en.google punyer
Sesiapa nak join boleh tgk SINI yer ^^..jom sama2 kita meriahkan GA Kak Liza..mana tau ada rezeki..InsyaAllah..

1 comment:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yana...lama tak singgah kesini.Good Luck ya....