Tuesday, September 18, 2012

CAHAYA CINTA KE 2 KAMI~ NUR DARWISYAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera ^__^

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..bersyukur pada Allah SWT kerna masih berpeluang untuk bersua dengan teman-teman di alam maya ^__^..n3 pemanas untuk bulan ni juz nak perkenalkan ahli baru family kami..Alhamdulillah..segalanya telah dipermudahkan oleh Allah SWT..Yana dah selamat melahirkan seorang babygirl seberat 3.06kg pada 2 September 2012 tepat jam 11 pagi..

Terima Kasih pada semua kawan2 atas doa dan ucapan tahniah melalui FB dan jugak phone..Sayang korang semua ^__^..

Perkenalkan NUR DARWISYAH BT MUHAMAD SHAIFUL ANUAR...


Sekian dulu utk kali ni yer..InsyaAllah yana akan kembali sedikit masa lagi..rindu nak menjenguk dapur kawan2 semua ^_^..

8 comments:

Chik Mimi said...

Alhamdulillah yana tahniah ,selamat berpantang<3

Cheq Sue said...

Tahniah yana + selamat berpantang. Baby tu macam tau2 je orang nak ambik gambar dia, siap senyum lagi

Liza said...

tahniah ye Yana, tiba2 rindu pulak nk bby lg...hihihii
comelnya bby senyum...geram

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Tahniah Yana. Meriah rumah kalau ada baby kan?

Qhaifa Nur said...

tahniah & syukur semuanya telah selamat....
comelnya baby girl ni...

Hafizah Mohamad said...

tahniah Yana....comeinyer baby...mesti si kakak very2 xcited ni...he he he...kak fiza suka bau baby yg baru lahir...bau dr syurga...bila tgk baby Yana rasa cam tingin nak rasa baby kecik lg...he he he...tahniah sekali lg buat Yana n Famili....=)

Chekgu Azrine said...

Tahniah..saya plak yang berdebo..huu

rahel said...

Tahniah Yana...jaga kesihatan n baby baek2...syukur pada ALLAH..